Udgivet:

  Udgivet

  2013


  Indbinding:

  Indbinding
  Sidetal:

  Sidetal

  704


  UPC: 9788775237319
Fortæl en ven Skriv anmeldelse

Forfatter/Kunstner: Bibel - autoriseret 1992

Det Nye Testamente illustreret med værker fra kunstens historie

kr 249,00

 • Varen er ikke på vores lager, men kan stadig leveres. Hvis leveringstiden overstiger 5 hverdage bliver du kontaktet pr. mail
 • Tilføj til kurven:
  Det Nye Testamente illustreret med værker fra kunstens historie har længe været en af Bibelselskabets mest værdsatte udgivelser.

  Denne bestseller fås nu i hardback, så den er endnu mere anvendelig i konfirmandstuen, til skolebrug eller derhjemme. Bogen har desuden et praktisk, gult læsebånd, der matcher til indbindingen.

  Omslaget på bogen er kunstneren Torbjørn Olsens altertavle fra 1996, der findes i Haldarsvik Kirke.

  Teksten er fra den autoriserede bibeloversættelse af 1992, og illustrationerne er en perlerække af nogle af de smukkeste kunstværker, der har fortolket det kristne budskab igennem tiden.

  Illustrationerne spænder fra Van Gogh, Gauguin, Rembrandt og Memling over smukke skulpturer af f.eks. Markus Lüpertz og Jean Fautrier til nyere tids anerkendte kunstnere som Asger Jorn, Arne Haugen Sørensen, Thomas Kluge, Michael Kvium og mange, mange flere.

  Udvalget af værker er foretaget af cand.theol et art og salmedigter Lisbeth Smedegaard Andersen. Hun er en af landets førende fortolkere af religiøs kunst.

  Som ledsager til bogen findes 150 kunstværker - Billednøgle til Det Nye Testamente, hvor Lisbeth Smedegaard Andersen beskriver og fortolker de 150 værker.

  Nyt gult omslag i 2013 (tidligere blå).
   
  Copyright © 2017 Artos. Powered by Zen Cart